Home / Om oss

Om oss

Motho AS er din Teleinstallatør fra A-Å. Hos oss får du en partner som tar ansvar for prosjektet fra planleggingsfasen til siste kunde er koble…

Motho AS er din Teleinstallatør fra A-Å. Hos oss får du en partner som tar ansvar for prosjektet fra planleggingsfasen til siste kunde er koblet opp og fornøyd.

Vi tar også oppkoblingsoppdrag, driftsoppdrag og har lang erfaring fra både planlegging, etablering, oppkobling og drift av kobber og fiberløsninger. Våre montører har spisskompetanse innen fagområdet, og er spesialister på fiberløsninger, og utfører i dag over 10.000 slike oppdrag årlig, da på både nyetableringer og driftsoppdrag/feilretting.

Motho AS har etablert egen Bedrifts avdeling, og utfører i dag faste oppdrag for de største aktørene i Hordaland. Vår fokus på kvalitet og gode konkurransedyktige priser, gjør at kundene fortsatt velger oss etter så mange år.

Hos oss er vi opptatt av at sluttkunden skal være fornøyd, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for å sikre at sluttresultatet er slik kunden ønsker. Sluttkontroll og dokumentasjon er i fokus.

Vi tilbyr også El installasjon gjennom vår samarbeidspartner og kan derfor tilby totalleveranse av både gamle og nye anlegg.

20 års erfaring

Har du et prosjekt?

Fortell oss litt om det og vi tar kontakt.

Kontakt Oss