Motho AS ble etablert i 2004, og har siden den gang utført små og store installasjoner for en rekke kunder i hele Hordaland. Vi er 20 ansatte, og våre montører har tung faglig kompetanse og lang erfaring.

Hos oss er kunden i fokus, og vi strekker oss langt for å sikre at alle parter er fornøyd med sluttresultatet.

Våre montører skal alltid være oppdatert på alle fagområder, og vil kontinuerlig bli kurset på sine respektive felt. Vi har mannskaper fra en rekke bakgrunner, og bred faglig tyngde i bedriften. Sertifisering på fiberinnstallasjoner er en selvfølge hos våre montører.

Vi kan ta ansvar for hele ditt utbyggingsprosjekt, fra befaring og prosjektering til utbygging av stamnettet, kundeoppkoblingene og dokumentasjon i henhold til Ekom standard.

Motho AS har spesialisert seg på oppkobling og utbygging av alle typer bredbåndsoppkoblinger, og har spisskompetanse på fiber. Vi har erfaring fra prosjektering og oppkobling av alle typer Ekom nett.

Vi tilbyr også komplette løsninger innen data, telefoni, sikkerhet, el-installasjon, lyd/bilde/møterom, parabolanlegg, overvåkingsanlegg og dørtelefonløsninger.

Vi bygger for de største aktøene i markedet

BKK Digitek
Bergen Fiber AS
Altibox
GET
Nextgentel
Homenet

Kontakt oss

 

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg!