Motho AS er din Teleinstallatør fra A-Å. Hos oss får du en partner som tar ansvar for prosjektet fra planleggingsfasen til siste kunde er koblet opp og fornøyd.

Vi tar også oppkoblingsoppdrag, driftsoppdrag og har lang erfaring fra både planlegging, etablering, oppkobling og drift av kobber og fiberløsninger. Våre montører har spisskompetanse innen fagområdet, og er spesialister på fiberløsninger, og utfører i dag over 10.000 slike oppdrag årlig, da på både nyetableringer og driftsoppdrag/feilretting.

Motho AS har etablert egen Bedrifts avdeling, og utfører i dag faste oppdrag for de største aktørene i Hordaland. Vår fokus på kvalitet og gode konkurasedyktige priser, gjør at kundene fortsatt velger oss etter så mange år.

Hos oss er vi opptatt av at sluttkunden skal være fornøyd, og vi strekker oss alltid det lille ekstra for å sikre at sluttresultatet er slik kunden ønsker. Sluttkontroll og dokumentasjon er i fokus.

Vi tilbyr også El installasjon gjennom vår samarbeidspartner og kan derfor tilby totalleveranse av både gamle og nye anlegg.

Prosjektledelse

Vi tar ansvar for prosjektet fra planlegging til siste kunde er koblet opp.

Prosjektering/detalj planlegging

Vi tar oss av detaljene og planleggingen rundt ditt oppdrag.

Leveranse og booking

Vi tar oppkoblingsoppdrag etablering, driftsoppdrag og alt imellom.

Utvendige installasjoner

 Vi sørger for at installasjone alltid blir faglig utført, og planlegger alltid arbeidet sammen med kunde for å sikre den beste løsningen.

Nedlegging av rør og kabel

Vi tar oss av graving av grøfter for nedlegging av rør og kabler

Bygging av linjekurser

Alt fra bygging til legging

Blåsing/fløting av kabel

Vi har utstyr til å utføre blåsing av alle typer fiberkabler.

Innvendige installasjoner

 Vi installerer alle typer kobber og fiberløsninger.

Kontakt oss

 

Har du spørsmål angående noen av våre tjenester? Send oss en melding via vårt kontaktskjema, så kommer vi tilbake til deg!